Gastronominen kerho
Helsingin Suomalaisen Klubin Gastronominen Kerho on perustettu syksyllä 2007, tarkoituksenaan syventää jäsentensä gastronomisia tietoja ja taitoja sekä ruokakulttuurin edistäminen laajemmin koko klubin jäsenistön keskuudessa.
Kerho toteuttaa vuosittain useita Klubin koko jäsenistölle suunnattuja ruokakulttuuri-iltoja eri teemoilla. Lisäksi Kerho järjestää jäsenilleen suunnattuja aktiviteetteja kuten yhteiskokkauksia ja mm. matkoja sekä kotimaassa että ulkomailla.
Toivotamme kaikki aihepiiristä kiinnostuneet klubiveljet mukaan toimintaamme! Olethan meihin yhteydessä ja kerrot samalla hieman tarkemmin omasta kiinnostuksestasi ruokakulttuuriin ja gastronomiaan.
Lisätietoja kerhon toiminnasta antavat kerhon puheenjohtaja Markku Halmeenmäki (gastronomia(at)klubi.fi) ja kerhon sihteeri Antti Pekko Puhakka (pekko.puhakka(at)gmail.com).