Gastronominen kerho
Helsingin Suomalaisen Klubin Gastronominen Kerho on perustettu syksyllä 2007, tarkoituksenamme on syventää jäsenten gastronomian tietoja ja taitoja. Haluamme jakaa innostustamme hyvään ruokaan ja siihen liittyvään Veljelliseen yhdessäoloon Klubissa.
Toivotamme kaikki kiinnostuneet klubiveljet mukaan toimintaamme!
Voit olla vakavampi gastronomian harrastaja ja osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä. Riittää kun olet ylipäänsä kiinnostunut hyvästä ruuasta ja juomista. Välillä kokkaamme ja maistelemme ruokia vakavammin. Toisinaan taas hyvinkin rennoissa merkeissä. Veljellinen yhdessä olo on puolet nautintoa, Suomalaisen Klubin hengen mukaisesti.
Kaikki Klubiveljet ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Organisoimme maistuvia illallisia kaikille Klubilaisille. Teemme gastronomisia matkoja kotimaahan ja välillä vähän kauemmaksi. Yhteiskokkausten lisäksi käymme tutustumassa uusiin ja koeteltuihin ravintoloihin sekä osallistumme porukalla alan messuihin ja tapahtumiin. Gastronomisen kerhon vuosittainen rapujuhla ja pitkälounas ovat perinteisiä vapaamuotoisempia tapahtumia.
Lisätietoja kerhon toiminnasta antavat kerhon puheenjohtaja Jouni Päivölä (gastronomia(at)klubi.fi) ja kerhon sihteeri Antti Pekko Puhakka (pekko.puhakka(at)gmail.com).
Laita meille postia! Kerro hieman kiinnostuksestasi gastronomiaan tai ruuanlaittoon ja juomiin ylipäänsä. Kuten aiemmin on todettu, ei sinun tarvitse olla gastronomian ammattilainen tai syvällinen harrastaja. Kiinnostus hyvään ruokaan ja seuraan riittävät hyvin. Kerro myös, onko sinulle mahdollisuus osallistua yhteisten tapahtumien toteuttamiseen. Kerho toimii talkooperiaatteella. Minkä teemme, sen nautimme ja sen minkä nautimme, sen itse toteutamme.
Tervetuloa mukaan Suomalaisen Klubin Gastronomiseen Kerhoon hyvien elämysten pariin.